Sport

Padobranska škola-Bezuvjetno

Nakon današnjeg nadzora kojeg je obavio inspektor Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo, organizacija za osposobljavanje padobranaca aerokluba Sinj zadržala je certifikat za svoj rad i to bezuvjetno u odnosu na nadzirana područja. Identičan nalaz izdat je i nakon redovnog nadzora koji je Agencija obavila 2018. pa se može reći da se radi o kontinuiranom kvalitetnom radu padobranske škole aerokluba Sinj.

Nadzor je obavljen na aerodromu Sinj, a ispred aerokluba Sinj sudjelovali su voditelj osposobljavanja i voditelj padobranske sekcije.

„Mi u aeroklubu Sinj već niz godina imamo primjerenu suradnju sa djelatnicima Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo, u njima vidimo i imamo partnere, a ne nekakav represivni aparat. Sve to znatno doprinosi činjenici da su naše djelatnosti sukladne propisima i stalno ih podižemo na viši nivo, bilo da se radi o školovanjima, priredbama, aerodromskim operacijama ili plovidbenosti letjelica“.

Kazao je voditelj padobranske škole i član uprave aerokluba Sinj, Nikola Bašić.

Povezani članci

2 Komentara

  1. A di je ZTD Sinj, imaju li oni nekakve letačke škole, ona panoramska letuckanja sa prvom gospođom Sinja, kumovima i rodbinom ne podliježu certificiranju? Koja je korist široj zajednici od njihovih privatnih letjelica ako je vidljivo da se tu daju dotacije iz grada i županije?

    9
    9
  2. Certifikati, priznanja struke, uređen aerodrom, naslov državnog prvaka, financijska stabilnost, transparentan rad, sve je to nevažno da bi čelništvo grada držalo aeroklub Sinj za svog partnera. Imaju oni za to novu zračnu udrugu.

    5
    6
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button