Politika

„Party“ se u Gradu Sinju nastavlja – dogradonačelnici Glavan i Ugrin „jamili“ dosad 400.000,00 kuna plaće

Bliži se polako prva godišnjica od kad sinjski dogradonačelnici Zlatko Ugrin i Denis Glavan primaju plaću koju realno nisu zaradili i taj je iznos je sada 400.000,00 kuna.

I do je većina građana koji su bili zaposleni u realnom sektoru zbog koronavirusa na „čekanju“ i od države su primili 3.250.00 kuna za protekli mjesec, ovo dvoje dogradonačelnika i članova NL dr. Jadrijevića već deset mjeseci su na „čekanju“ i primaju od Grada Sinja i građana 20.000,00 kuna mjesečno. Kažu dogradonačelnici da se stavljaju na raspolaganje građanima Sinja u ova teška vremena. NL dr. Jadrijevića se stavila na raspolaganje (vlast) Gradu Sinju već 11 godina i Sinj je na čekanju u svom razvoju svih tih 11 godina s mogućnošću produženja.

Većini sinjana je koronavirus ugrozila egzistenciju, međutim Glavanu i Ugrinu je čak i pomogla jer se zbog nje nije održala redovita sjednica GV Grada Sinja i zbog toga se nije glasalo o prijedlogu gradonačelnice Kristine Križanac da se ovaj dvojac baci na minimalac i vjerojatno će se čekati redovita sjednica.

Ovaj party se dakle u Sinju nastavlja i na način da NL dr. Jadrijevića traži da se organizira redovita sjednica GV Sinja, mada dr. Jadrijević već „godinama“ ne dolazi na sjednice i ni riječi se nisu očitovali o prijedlogu svoje Gradonačelnice o minimalcu svojih dogradonačelnika, već i dalje „mlate praznu slamu“.

 

Dobro pogledajte u video klipu “likove” koji su doveli Sinj u ovakvo stanje koje imamo danas!

Izvor foto i video facebook.com/nldrjadrijevic/

Tagovi

Povezani članci

Komentara

 1. Jel ovo znači da je u Gradu legla plaća, jedan “zaposlenik” mi jutros triba vratit 200 kuna a kaže da još ništa nije “silo”? Inače, Grad ima u Vijeću 8+3 Za ili Protiv te 1 Suzdžan, kako zatriba. Dakle, mogu srušit proračun, Vijeće i ići na izbore kao što mogu to ne učinit i podržat sadašnju situaciju.

  10
  9
 2. Doša je đava po svoje tj. krupni kapital, ograđuje se žicom naša najlipša šetnica – naš piket. Buka i kerozin aviona postat će nam konstantna p(r)atnja. Ima li ko u tom sinju da se zauzme sinjane i njihovo zdravlje? Ili su baš svi sinjski političari umočeni i imaju svoj postotak od ovoga?

  13
  4
 3. Psi laju karavane prolaze…
  Podrška dogradonačelnicima!
  Nego je li ovaj mjesec bila i uskrsnica?

  9
  4
 4. “da se ovaj dvojac BACI na minimalac” kaže autor. Pa očito je u trendu jer ima jedan iz samog državnog vrha koji bi BACAO ono što mu se ne sviđa. Sljedbenici ideologije, kad ćemo paliti i knjige?

  6
  13
 5. Kik nasmija me nisu se najili ove godine muktešine Glavan i Ugrin biće bi bili u redu za gra a Kristina bi dilila jer ona je gazda koja ih je nabila nogon. Jadi.

  11
  6
 6. Za dvoranicu vrijednu 8 miliona otislo je 25 miliona, za neki put kroz vojarnu vrijedan 0,5 miliona daje se 5 miliona, za popravak travnjaka pomocnog terena vrijedan 0,3 miliona dat ce se 3 miliona… Oce mi neko objasnit matematiku?

  7
  1
 7. Marko zašto to puće javno ne objavi?
  Ako on ne uzima a ugrin uzima i o tome šuti onda je stvarno glup!

  13

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close