Vijesti

PKD „Gaj Laberije“ održao redovnu godišnju skupštinu

Skupština Promotora kulturnih događaja „Gaj Laberije“ održana je četvrtak, 21.04.2022. godine u prostorijama NK „Tekstilac“ Sinj.

U nazočnosti velikog broja skupštinara predsjednik udruge Dejan Poljak  iznio je godišnje izvješće o radu udruge u 2021.godini, plan rada  i financijski plan za 2022. godinu.

Predsjednik Nadzornog odbora Josip Bilonić dao je izvješće u kojem navodi da je Udruga poslovala u skladu sa statutom udruge i prema zakonu o udrugama. Iznio je presjek financijskog stanja Udruge za razdoblje od 01.01.2021.g. do 31.12.2021.g.

Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena od strane skupštinara.

U 2022. godini nastavljamo  s bogatom paletom programa vezanim za promoviranje stele Gaja Laberija. Možemo zasigurno utvrditi da smo sa dosadašnjim radom  upoznali široku javnost  sa svim relevantnim činjenicama o kulturološkom fenomenu spomenika Gaja Laberija i njegovom legendom.  Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica grada Sinja  na svojim stranicama najavile su ovogodišnje Dane antike „Utakmicu Delmata i Rimljana“ nedjelja, 31.07.2022. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana. Manifestacija doprinosi turističkoj ponudi ne samo grada Sinja već turističkoj ponudi  Splitsko dalmatinske županije i Republike Hrvatske.

Zasigurno će doći i vrijeme kada ćemo se turistički pozicionirati u svijetu kao kolijevka nogometa – rekao je predsjednik udruge Dejan Poljak.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button