TemeVijesti

Plenković Sinju i Cetinskom kraju 150 milijuna kuna

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministar Marko Pavić danas su u Muzeju Sinjske Alke prisustvovali svečanosti uručenja Odluke o izradi Intervencijskog plana gradonačelnicima i načelnicima s područja Cetinskog kraja.

Kroz Intervencijski plan koji je težak 150 milijuna kuna trebao bi se ojačati razvojni potencijal ovih područja i sustavno djelovati kroz mjere i politike koje bi omogućile gospodarski oporavak kroz rast i razvoj investicija te smanjenju negativnog demografskog trenda. Intervencijski plan će obuhvatiti područje gradova Sinja, Vrlike i Trilja, općina Hrvace, Dicmo i Otok.

Nakon svečanosti Andrej Plenković s ministrima se uz domaćina predsjednika HDZ-a Grada Sinja Anđelka Bilandžića družio s građanima i stranačkim kolegama uz kandidate na listama HDZ-a Luku Brčića, Blaženka Bobana, Ante Sanadera, ministre Ivana Malenicu i Vilija Beroša

Foto galerija:

 

 

Povezani članci

3 Komentara

  1. Kad neko spomene termin cetinska krajna, to znaci da u toj priči sinja nema.

    8
    2
  2. Tko će i kada će sudjelovati u izradi tog Intervencijskog plana, u našem kraju ima ljudi i udruga sa “motom” za stvaranje dodatnih vrijednosti ali ih vlasti ignoriraju osim kad su “njiovi”? Neka se otvori javna rasprava i javno kreiranje tog Plana pa da svi vidimo ko tu sa kim i zbog koga – čega. Do sada se pokazalo da su planovi rađeni unutar same vlasti uglavnom loši, preskupi a time i neisplativi.

    10
    5
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button