Vijesti

Počelo zapošljavanje u Veteranskom centru!?

Veteranski centar u u bivšoj vojarni Bribirskih knezova u Šibeniku, koji je izgrađen šest mjeseci prije ugovorenih rokova i u tijeku je njegovo opremanje, raspisao je natječaje za zapošljavanje do 30 radnika različitih struka. Centar bi, po ranijim najavama, trebao početi s radom u prvom kvartalu 2022. godine, a do 30. prosinca u tijeku su natječaji za stručne zaposlenike.

Aktualni su oglasi za zapošljavanje pet medicinskih sestara/tehničara, pet njegovatelja, četiri fizioterapeuta, po troje radnih terapeuta i prvostupnika sestrinstva, po dvoje socijalnih radnika i psihologa te po jednog stručnog suradnika i stručnog referenta….

Ministarstvo hrvatskih branitelja već je ranije raspisalo natječaj za voditelja podružnice Veteranskog centra u Šibeniku u okviru natječaja krovne ustanove Veteranskog centra Zagreb kojim će upravljati ravnatelj, zamjenik ravnatelja, stručni voditelj.

Sve ove natječaje za radna mjesta uskoro možemo očekivati u Sinju jer je i naš Veteranski centar blizu kraja izvođenja radova. Sinjski će imati 130 ležajeva i moći će primiti oko 2500 korisnika godišnje.

Svi oni koji imaju interesa i potrebne struke imaju još dva dana do 30. prosinca na HZZ (Hrvatski zavod za zapošljavanje) internet stranicama, pogledati same natječaje i vidjeti sve uvjete za radna mjesta, jer bi ista trebala biti i u Sinju i naravno s istim traženim kvalifikacijama.

Link na stranice u kojima samo upišete “veteranski” i izlistati će vam se sva radna mjesta.

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button