Vijesti

Početak legalnih radova na sanaciji pomoćnog Junakovog igrališta

Grad Sinj predao je prijavu za početak sanacije nogometnog igrališta uz Gradski stadion NK Junak uz ugradnju umjetnog travnjaka.

Naime, Ugovor s Izvođačem (Jadro d.d.) potpisan u ožujku 2021., a ukupna ugovorena vrijednost radova s PDV-om iznosi 3.311.194,93 kn. Predviđeno vrijeme izvođenja radova je 6 mjeseci od dana uvođenja u posao Izvođača.

Ugovor sa Stručnim nadzorom (Meritum inženjering d.o.o.) potpisan u svibnju 2021. Ukupna vrijednosti: 67.500,00 kn. Rok ovisi o realizaciji Ugovora o izvođenju radova. Kako ovo gradilište nije bilo prijavljeno niti su ishođeni posebni uvjeti kao niti potvrde Glavnog projekta gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj bio je prisiljen, zbog prijave gradilišta, pokrenuti novi postupak ishođenja posebnih uvjeta na Projekt.

Ujedno gradonačelnik je naručio i Nalaz sudskog vještaka kojim su utvrđeni izvedeni radovi na sanaciji postojećeg nogometnog igrališta izvedeni prije prijave gradilišta za ovu investiciju.

Završen je postupak potvrde glavnog projekta „Sanacije postojećeg nogometnog igrališta uz ugradnju umjetnog travnjaka“, te su dostavom važećeg glavnog projekta s potvrdom stvoreni su preduvjeti za prijavu gradilišta i propisno uvođenje izvođača u posao.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Bačeni miljoni, bahatost i besćutnost. Pogledajte npr. ceste i rasvjetu po okolnim sinjskim selima, poruka je ko vas hebe, junak mora biti Barcelona.

  2. A NK glavice igraju u starim dresovima s tuđim grbom, nemaju za svoje nove dresove jer je potpora od Sinja mižerja. To je samo jedan primjer, i drugi sinjski kolektivi pate, svi osim Junaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button