Vijesti

Početak rada Turističkog informativnog centra u Sinju

Svakodnevno smo svjedoci sve većeg broja dolazaka stranih i domaćih turista u naš grad. Kao i svake godine, njihov broj kulminirati će u vrijeme održavanja svečanosti Alke i Velike Gospe, kada očekujemo više stotina tisuća gostiju. Stoga je iznimno bitno pružiti im osjećaj dobrodošlice i pravodobnu informaciju.

Upravo sa svrhom što bolje informiranosti turista koji svakodnevno u sve većem broju dolaze u naš grad, Turistička zajednica grada Sinja otvorila je jučer 01. srpnja, u ulici Alkarsko trkalište Turistički informativni centar (TIC). Radi se o drvenoj kućici u kojoj će informatori dijeliti promotivne materijale i  informirati turiste o turističkoj ponudi grada Sinja i okolnih mjesta.

Poslovi koje obavljaju djelatnici info – centra, pored davanja informacija u izravnom kontaktu s posjetiteljima, također podrazumijevaju prikupljanje i ažuriranje povratnih informacija turista koji su boravili u našem gradu, a sve u svrhu  poboljšanja trenutne turističke ponude i infrastrukture na području našega grada i mjesta koja mu gravitiraju.

Turistički informativni centar bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od  10:00 do 18:00 sati, a u visokoj sezoni (kolovozu), svaki dan od 10:00 do 20:00 sati.

Monika Vrgoč

Direktorica Turističkog ureda

Turistička zajednica grada Sinja

Povezani članci

Back to top button