Vijesti

Podjela završnih svjedodžbi u Tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića

Danas je u Tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića u Sinju održana podjela završnih svjedodžbi, koja je bila posebno svečana.

Dok je za gimnazijalce državna matura posljednji pečat i zaključak

njihovog srednjoškolskog obrazovanja, učenicima strukovnih škola postavljen je još jedan zadatak – izrada i obrana završnog rada na temu iz područja svoje profesije.

Tako su vozači, stolari, automehaničari, vodoinstalateri, instalateri grijanja i klimatizacije, autoelektričari, elektroinstalateri, tehničari cestovnog prometa, strojarski računalni tehničari i elektrotehničari pokazali da su postali pravi znalci svoje struke.

– Čestitamo svima, a također očekujemo i pozitivne rezultate na državnoj maturi te da će s jednakom zrelošću i trudom nastaviti svoj obrazovni i profesionalni razvoj. Hvala svim našim maturantima što su odabrali Tehničku i industrijsku školu Ruđera Boškovića u Sinju za mjesto svog obrazovanja. Radi se o većinom deficitarnim zanimanjima te im želim da brzo pronađu mjesto na tržištu rada. Nastojat ćemo i dalje napredovati i omogućavati svim učenicima što bolje uvjete obrazovanja.

Istaknula bih i odlične preliminarne rezultate ljetnog upisnog roka.

Prema postojećem stanju, svi naši kapaciteti će biti popunjeni, na što sam posebno ponosna. Dragi učenici, neka vas čuva Bog i prati Gospa Sinjska – kazala je ravnateljica Marica Barać, dipl. inž.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button