Vijesti

[POGLEDAJTE LOKACIJE] – besplatnog parkinga u Sinju za vrijeme blagdana Velike Gospe

Uoči blagdana Velike Gospe, kada se u Sinju očekuje velik broj hodočasnika i posjetitelja vjerskih svečanosti, iz tvrtke Kamičak d.o.o. najavili su i povećanje broja parkirnih mjesta koji će biti besplatni.  Osigurana su besplatna parkirna mjesta na sljedećim lokacijama: Stari Pazar, Tripalov voćnjak kod autobusnog kolodvora, Franjevačka klasična gimnazija, Osnovna škola Ivana Lovrića i kod trgovačkog centra Konzum. Kako se ne bi stvarale prometne gužve, regulaciju prometa će vršiti djelatnici tvrtke Kamičak, 23 studenta i 6 bobija.

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj  uputio obavijest ugostiteljima u užoj gradskoj jezgri da su dužni ugasiti odnosno stišati glazbu na dan 14. kolovoza 2022. godine od 18 do 20 sati, za vrijeme služenja svete mise „Vigilije“, te na dan blagdana Velike Gospe za vrijeme služenja Mise Zornice u 4 sata ujutro, odnosno svake sljedeće Mise prema crkvenom rasporedu te tijekom prolaska procesije sa likom Čudotvorne Gospe Sinjske.

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj pozvao je građane da budu dobri domaćini hodočasnicima, putnicima namjernicima i svim gostima grada, te da ih pokažu gostoprimstvo dostojno svakog Sinjanina.

Svim Sinjankama i Sinjanima, svim gostima grada, hodočasnicima i svima koji dolaze u Sinj gradonačelnik je zaželio srdačnu dobrodošlicu te da ih na njihovom putu prati zagovor naše zaštitnice Majke od milosti, Čudotvorne Gospe Sinjske.

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button