Sport

Pojedinačno zlato i dva ekipna srebra za Gimnastički klub Sinj

U nedjelju 24.04.2022. godine u Splitu u odličnoj organizaciji Gimnastičkog kluba Split, održano je 1. kolo kvalifikacija za Kup Republike Hrvatske, regija Jug u sportskoj gimnastici u muškoj i ženskoj konkurenciji.​

Gimnastički klub Sinj nastupio je u četiri kategorije: mlađe kadetkinje ( Martina Bilođerić), kadetkinje ( Ena Krstić, Lucija Masle, Petra Mravak i Rebeka Ivandić ), mlađe juniorke ( Monika Norac Kevo, Tanja Barbić, Tina Krstić i Iva Norac Kljajo ), i u kategoriji juniorki ( Ida Gaurina ).

U kategoriji mlađih kadetkinja zapažen nastup imala je Martina Bilođerić koja je dobro i poticajno odradila svoj nastup na prvom kolu.

U Kategoriji kadetkinja Gimnastički klub Sinj zauzeo je ekipno odlično drugo mjesto iza Gimnastičkog kluba Marjan i ispred Gimnastičkog kluba Split.​ Pojedinačno u ovoj kategoriji najbolji plasman imala je Ena Krstić koja je zauzela 5. mjesto.

U kategoriji mladih Juniorki u konkurenciji šest ekipa Gimnastički klub Sinj osvojio je drugo mjesto iza GK Marjana i ispred GK Salto iz Solina.
Pojedinačno u ovoj kategoriji najbolji plasman imala je Monika Norac Kevo 6. mjesto.

U Kategoriji juniorki pojedinačni nastup imala je Ida Gaurina koja je vrhunski odrađenim vježbama osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju ispred drugoplasirane Lare Buljanović iz AKD Stellae i trečeplasirane Korine Jadrijević iz GK Dišpet iz Šibenika.​

Čestitamo nasim gimnastičarkama na ogromnom trudu i roditeljima koji su djecu dovodili i

dva puta dnevno na trening, bez čije pomoći ovakav rezultat ne bi bio moguć.
Zahvala trenerici Radmili Kitanović Krstić i našim bivšim gimnastičarkama Hani Kalinić i Andrei Samardžić.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button