Sport

Pokretom do zdravlja u organizaciji Kickboxing kluba Kula

Ovaj tjedan započeo je projekt Pokretom do zdravlja u organizaciji Kickboxing kluba Kula, pod vodstvom glavnog trenera Antonia Kulaša.
Projekt je startao 1. lipnja i trajati će punih 8 tjedana odnosno do 1. kolovoza, napominjemo da će se treninzi održavati vani, dok će se radionice održavati u prostoru Kickbixing kluba Kula.

Projekt je namijenjen svim punoljetnim osobama neovisno o iskustvu u treningu koje žele poboljšati svoje zdravstveno stanje, izgubiti višak kilograma ili jednostavno rekreativno trenirati pod stručnim vodstvom.

Sve osobe su na početku suradnje imale kompletnu analizu stanja tijela, a sukladno tome će im se prilagođavati individualizirani plan prehrane (jelovnik) kojeg će moći koristiti i nakon projekta, a u projektu će se naći i interaktivna radionica o prehrani, treningu, navikama u pravilu sve što je potrebno jednom rekreativcu da samostalno nauči voditi zdrav život.

Treninzi su prilagođeni svima jer imamo poseban sustav treninga koji je prije svega siguran za svakog rekreativca bilo da se radi o početniku ili o naprednom rekreativcu, te vježbe koje koristimo će zasigurno pomoći osobama u svakodnevnom životu..

Interes za ovaj projekt je bio jaki velik, ali smo odabrali pet osoba koje su prve pokazale interes, i ovim putem pozivamo sve osobe da nam se jave i rezerviraju mjesto ukoliko žele sudjelovati na jesen u ovom projektu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button