Vijesti

Polaznicima HandbAll INN projekta podijeljeni prigodni darovi

Već dvije godine zaredom u našemu se gradu u organizaciji Ženskoga rukometnog kluba Sinj i pod pokroviteljstvom grada Sinja uspješno odvija HandbAll INN projekt.

Riječ je o inkluzivnome projektu za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju koji je prepoznat i na međunarodnoj razini.

Protekloga petka rukometni trening polaznici su zamijenili pjesmom, plesom i druženjem u božićnome ugođaju i tako obilježili kraj ove kalendarske godine.

Dogradonačelnik Denis Bobeta tom im je prilikom uručio prigodne poklone, rukometne lopte i slatkiše. Bio je to mali znak pažnje za sav njihov uloženi trud i rad ove godine. Druženje se nastavilo uz božićne pjesme i razmjenu dojmova s ovogodišnjih treninga.

-Važnost postojanja ovakvih aktivnosti koji djeci pomažu u razvoju motoričkih vještina kroz igru te u suočavanju sa svakodnevnim životnim izazovima, neprocjenjiva je. Već dvije godine rastemo zajedno, ustrajemo, borimo se i napredak je više nego vidljiv, stoga zahvaljujemo gradu Sinju i gradonačelniku Bulju što su prepoznali važnost ovakvoga projekta te nas bezuvjetno podržavaju u njegovoj provedbi. Posebno zahvaljujem i svim volonterkama i volonterima bez kojih se ovaj projekt ne bi mogao održati. – poručuje Žana Majić, koordinatorica projekta u ime Žrk-a Sinj.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button