Crna kronika

Policija je privela muškarca koji je osumnjičen za vršenje „male nužde“ kod spomen – kosturnice u Sinju

Fotografija je simbolična

Policija je privela muškarca koji je osumnjičen da je danas na obilježavanju Dana antifašističke borbe u Sinju prilikom odavanja počasti, izvršio „malu nuždu“ kod spomen – kosturnice u parku i tom prilikom se i fotografirao.

Po svjedočenju prisutnih  39 – godišnjak iz Sinja je došao tijekom ceremonije i počeo mokriti po spomeniku, a cijelo vrijeme to je i fotografirao. Zatim je otišao u svoje vozilo parkirano neposredno pokraj „Đardina“ i pustio pjesmu Marka Perkovića Thompsona. Do sada nismo uspjeli saznati o kojoj se pjesmi točno radi.

Inače Policija nije imala dojavu o incidentu već je o njemu doznala iz medija te je krenula s kriminalističkim istraživanjem.

Povezani članci

3 Komentara

  1. Kristina kaže da je sinj siguran a ljudi mokre usred bilog dana po sinju. Triba stavit pokretni WC kod kosturnice čitavu godinu jer svi đenkiji zapišavaju spomenik non stop i sada ovaj smeta.

  2. Zasmislite da u Npr. Francuskoj popisas spomenik ljudima koji su dali živote u borbi protiv nacista…. Ovaj čovjek koji se ispisao u parku vjerojatno je nadojen krivim informacijama, on je produkt društva u kojem je zločinac domoljub, lopov hrvatina, kriminalac snalažljivac Itd…. Dakako da postoje pravi domoljubi, hrvatine i snalažljivi ljudi.

    10
Back to top button