Crna kronika

Policija: Jučerašnje razbojništvo u Sinju dobilo novi epilog – oduzeto 230 grama marihuane i utvrđene teške tjelesne ozljede

Fotografija je simbolična

U odnosu na događaj od 11. veljače kada je na području Sinja  ozlijeđen  31-godišnjak provedeno je kriminalističko  istraživanje nad 26-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je navedenog dana oštrim predmetom ozlijedio 31-godišnjaka kojemu je pružena liječnička pomoć i  konstatirana  teška tjelesna ozljeda glave.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostora, te je pronađeno i oduzeto 230 grama droge marihuane, 3,6 grama amfetamina i jedna  automatska puška. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Teška tjelesna ozljeda, Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada  i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Sažetak u protekla 24 sata na području SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, pet oštećenja tuđe stvari, dvije  teške krađe, krađa i požar.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je  šest prometnih nesreća, od kojih dvije s materijalnom štetom. Pet osoba je lakše ozlijeđeno.

Povezani članci

Back to top button