Crna kronika

Policija – krađa goriva u Otoku

Nepoznati počinitelj je od 27. ožujka do 1. travnja provalio u rezervoare dva autobusa, parkirana u Otoku Dalmatinskom, kojom prilikom je otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi 3000 kuna. U tijeku su izvidi u cilju pronalaska počinitelja.

 

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, tri prijetnje, tri oštećenja tuđe stvari, četiri teške krađe i šest krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih dvije s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Izdvojeno:

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici I. Policijske postaje Split su dovršili kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je 27. ožujka u ugostiteljskom objektu u Krležinoj ulici u Splitu, zajedno s 59-godišnjakom protiv kojeg je već podnesena kaznena prijava, tjelesno napao i teško ozlijedio 32-godišnjaka. Protiv 64-godišnjaka je također podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede, te je doveden pritvorskom nadzorniku.

Razbojništvo

Sinoć u 21.20 sati na Starom Pazaru u Splitu, nepoznati muškarac je tjelesno napao 39-godišnjakinju, te joj otuđio novac. Oštećena nema vidljivih ozljeda, te  nije zatražila liječničku pomoć. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna. Za počiniteljem se traga.

Povezani članci

Back to top button