Crna kronika

Policija: Otuđenje vozila i krađa alata

Policijski službenici Policijske postaje SD dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom. Sumnjiči se da je  11. veljače s parkirališta u Solinu otuđio osobno vozilo koje je naknadno pronađeno i vraćeno vlasniku. Nadalje,  utvrđena je sumnja da je  13. veljače  u mjestu Donji Muć iz nezaključanog teretnog vozila otuđio  električni alat u vrijednosti od oko 7 tisuća kuna, te da je tom prilikom koristio spomenuto otuđeno vozilo na koje je stavio ne pripadajuće registracijske pločice. Zbog sumnje u počinjenje  kaznenih djela krađe i krivotvorenje isprave  protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je razbojnička krađa, računalna prijevara, dva  oštećenja tuđe stvari, četiri teške krađe i tri krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je šest prometnih nesreća, od kojih četiri   s materijalnom štetom. Dvije osobe su teže ozlijeđene.

Izdvojeno:

Razbojnička krađa u Kaštelima

Jučer tijekom jutra u prodavaonici u  Kaštel Gomilici muškarac koji je ušao u prodavaonicu  otuđio  je nekoliko kozmetičkih proizvoda, a  nakon što su ga djelatnice  uočile odgurnuo ih je i uputio prijetnje, nakon čega je pobjegao s otuđenim proizvodima. Policijski službenici ubrzo su pronašli muškarca koji se dovodi u svezu s događajem i nad njim  se  provodi  kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

Back to top button