Crna kronika

Policija: Razbojništvo u Sinju

Slika je simbolična

U noći oko  00,30 sati  na sinjskom području  ozlijeđen je 31-godišnjak dok se nalazio u osobnom  vozilu s još dvije  osobe. Prema za sada prikupljenim informacijama vozilu kojim je upravljao  spomenuti 31-godišnjak na cesti u mjestu Jasensko na sinjskom području  zapriječilo je put drugo vozilo u kojem se nalazilo više osoba. Jedan od njih je prišao vozilu i   predmetom koji je držao u ruci udarao po vozilu  i vozaču. 31-godišnjaku je pružena liječnička pomoć i utvrđena lakša ozljeda. Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici izašli na mjesto događaja, te ubrzo u mjestu Lučane zaustavili osobno vozilo u kojem su se nalazile osobe koje se dovode u svezu s događajem. Dovedeni su u prostorije policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

 

Sažetak u protekla 24 sata u SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je tjelesna ozljeda,  protuzakoniti lov, dvije  prijetnje,  dva oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe, krađa i požar.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je  pet prometnih nesreća, od kojih dvije s materijalnom štetom. Šest osoba je lakše ozlijeđeno.

Izdvojeno:

Jučer  u poslijepodnevnim satima na trogirskom području u mjestu Vinišće ozlijeđen je 57-godišnjak kada ga je  ga, prema za sada prikupljenim informacijama, na ulici napalo više osoba. Pružena mu je liječnička pomoć i   konstatirana lakša ozljeda.  U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti događaja.

Sumnjiči se za razbojništvo

Policijski  službenici II. policijske  postaje dovršili su kriminalističko istraživanje  nad 27-godišnjakom. Sumnjiči se da je  tijekom večeri 07. veljače počinio razbojništvo  u trafici u Poljičkoj ulici u Splitu  kada je  uz prijetnju pištolja  otuđio novac. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 1700 kuna, a protiv njega je zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela  podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Drska krađa u Splitu

U Splitu  9. veljače u ulici Šetalište Bačvice  oko 16.50 sati nepoznati počinitelj je prišao  68-godišnjakinji i s vrata joj  istrgnuo i otuđio lančić.  Počinjena materijalna šteta se cijeni na nekoliko tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.

Sumnjiči se za tešku krađu

Policijski službenici I. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom. Sumnjiči se da je  tijekom siječnja  iz radione  u Grohotama na Šolti otuđio razni alat . Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 150 tisuća kuna, a protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Otuđeno  vozilo sudjelovalo  u prometnoj nesreći

Od 4. do 9. veljače nepoznati  počinitelj  je  iz poslovnice rent- a cara na splitskom području   otuđio  ključeve tri osobna vozila nakon čega su  s više lokacija u Splitu  otuđena  i vozila. Jedno od  navedenih sudjelovalo je  u  prometnoj nesreći 8. veljače kada je za sada nepoznati vozač vozilom  udario u bankomat na području Podstrane nakon čega je ostavio vozilo i udaljio se. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

Back to top button