Crna kronika

Policija: Traže se očevici prometne nesreće

Jučer je u 11.55 na autocesti A1, između čvora Dugopolje i Bisko u prometnoj nesreći teško ozlijeđen 82-godišnji vozač dok je upravljao vozilom VW Polo splitskih registarskih oznaka kada je sletio s kolnika. Nakon pružene liječničke pomoći utvrđene su mu ozljede opasne po život. Molimo očevice ove prometne nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81 ili na brojeve telefona 021/504 036, 504 010 ili na broj 192.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje, prikrivanje, dvije teške krađe i šest krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Izdvojeno:

Sumnjiče se za više krađa

Policijski službenici I. Policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, 20-godišnjakom i dvojicom 19-godišnjaka koji se sumnjiče za više teških krađa i krađa od sredine studenoga prošle godine do 27. siječnja ove godine. Naime, sumnja se kako su trojica od njih, 21-godišnjak, 20-godišnjak i 19-godišnjak, 15/16. studenoga zajedno provalili u prodavaonicu u Splitu iz koje su otuđili 300 kuna pologa. Nadalje, zajedno su 3/4. siječnja provalili u ugostiteljski objekt u Splitu gdje su iz kase otuđili 1000 kuna.  Također se 21-godišnjak i 19-godišnjak sumnjiče kako su iste noći provalili u hostel u Splitu otuđivši računalo u vrijednosti 2000 kuna. Ova dvojica se sumnjiče da su zajedno s drugim 19-godišnjakom prije tri noći u Splitu provalili  u skladište hotela odakle su otuđili alkoholno piće u vrijednosti 7000 kuna. Protiv spomenutih je podnijeta kaznena prijava za kaznena djela teške krađe i krađe.

Povezani članci

Back to top button