Crna kronika

Policija – u Otišiću usmrćena dva psa

Usmrćena dva psa

Tijekom 10/11.rujna na području  Otišića  pronađena su  usmrćena dva psa. Na mjestu događaja obavljen je očevid, te se provodi kriminalističko istraživanje.

Tijekom protekla 24 sata na području PU Splitsko-dalmatinske zabilježene su dva  oštećenje tuđe stvari, tri  krađe i tri požara.

U posljednja 24 sata evidentirano je šest prometnih nesreća od kojih tri  s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a osam osoba  je  lakše ozlijeđeno.

Sumnjiči se za krađu

Policijski  službenici PP Omiš dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Sumnjiči se da je  u lipnju 2021.  u mjestu Srijane  iz kuće otuđio 10- ak tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađa doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

U Trogiru oštećeno osobno vozilo

Tijekom 11/12.09.2021.g u dvorištu kuće u Trogiru  oštrim predmetom  oštećen je branik i karoserija   osobnog vozila BMW. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 10 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.

Rezultati pojačanih  aktivnosti u prometu za vikend 

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti  u prometu. Evidentiran je ukupno 465 prekršaja od čega izdvajamo 51 za alkohol, 112 za prekoračenje  brzine, 44 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 24 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 10 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 19 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo i 4 prekršaja zbog zabrane upravljanja. Evidentiran je jedna prekršaj koji je počinio tzv, recidivist vezano uz alkohol.

Evidentirano je 30 prometne nesreće od kojih je 11 s ozlijeđenim osobama u kojima je 30 osoba lakše i 3 teže ozlijeđeno.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button