PolitikaTeme

Policija „upala“ na sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja

Na nedavno održanoj 7. izvanrednoj sjednici GV dogodio se nemili događaj kada je vijećnik Žarko Delić s liste dr. Jadrijevića napao nezavisnu vijećnicu Ivanu Šabić, pa je morala intervenirati i policija.

Naime Ivana Šabić, koja je do jučer sjedila u istom vijećničkom klubu sa nasilnim vijećnikom, je u svom izlaganju na sjednici spomenula bivšu v.d. pročelnicu Ankicu Panza i njeno imenovanje na sve moguće funkcije Grada Sinja, njenog muža koji ja predstavnik Grada u JVP – Sinj, zaposlenje sina u Turističkoj zajednici itd. Delić, vjerojatno iznerviran izjavama Ivane Šabić, istu napada ispred vijećnice čemu je svjedočio i vijećnik Miro Bulj.

Žarko Delić je recidivist u politički motiviranim napadima na političke neistomišljenike, pa je tako i izvršio napad na pokojnog gradonačelnika Ivicu Glavana. Tada se NL dr. Stipislava Jadrijevića, žurno oglasila priopćenjem u kojemu su stali iza gradonačelnika Glavana, osudili Delićev napad i prozvali vijećnika Mira Bulja zato što nije stao u Glavanovu zaštitu. Zanimljivo je i da je i tada svjedok bio Miro Bulj. Zatim je vršio napade na službenike grada, predsjednike udruga, gradske vijećnike te je čest gost policijske postaje u Sinju. U jednom sudskom procesu je i pravomoćno osuđen na kaznu zatvora uvjetno zbog prijetnje smrću, koja je isto bila politički motivirana. U proteklom sazivu Gradskog vijeća je „prebjegao“ od Mira Bulja prema NL dr.Jadrijevića. Ironija je da je napadao članove NL dr.Jadrijevića, potom im se pridružio, a sada napada one koji napuštaju listu zbog lošeg vođenja grada Sinja.

Hoće li se i kada NL. dr.Jadrijevića i gradonačelnica Kristina Križanac javno ograditi od nasilničkih ispada člana njihove političke skupine?

Kako gradonačelnica Kristina Križanac kao žena tolerira nasilničko ponašanje prema drugim ženama koje javno sudjeluju u političkom i društvenom životu?

U ovom slučaju izgleda da je važniji interes NL dr.Jadrijevića, gradonačelnice Kristine Križanac i „jedne ruke“ u Gradskom vijeću od jasne i nedvosmislene osude svakog nasilja, a osobito nasilja nad ženama.

 

 

Povezani članci

7 Komentara

 1. Srami se Jadrijevicu da takvi tip i batinaš ti drži vriću. Sad vidim ekipu na slici ko je sve u bratiji. Čast iznimci Marasu koji je otiša od vas vidi se da je gospodin kad s takvima više nije moga.

  34
  1
 2. Doktore Jadrijeviću sta ti ovo triba nemoj okaljati svoje ime. Otiđi iz politike i nastavi pomagati bolesnim ljudima. Nemoj da te Sinjani zamrze, sve ovo u vijeću je smućkaj pa proli. Odreknu se lopova!!!!!!!!!!!!!

  24
 3. o macemu netriba trosit rici jer cili sinj zna ko je i sta je ali da doktor jadrijevic tolerira u svojim redovima ovakvoga siledziju koji se usudi napasti jedinu zenu u vijecu koja nema nikoga da je zastiti….. e to je velika sramota! doktore pokazao si na primjeru panzinke kako se lako odrices bliskih suradnika ako sada ne osudis ovo nasilje na odgovarajuci nacin za mene osobno ti si onda gori i od samoga macega!

  28
 4. Ma pravi heroj nema šta!!!!!
  Napast ženu od 40 kila….
  Ajde neka se namiri na bilo koga drugoga ako je dasa….
  Ma triba ga uvatit za one brkove pa mu pokazat kako se radi sa onima koji napadaju žene!!!!

  22
 5. Dovoljno je kazat da od 21 vječnika jedino on dobiva materijale u papirnatoj formi, dok svi ostali imaju laptop 🙂 🙂
  Od takvog lumena ništa se bolje ne može ni očekivat! 😉

  25
 6. Jadno i ocekivano…
  Od tog ne covika se moze svasta ocekivat. Ipak je veliki branitelj, sam je oslobodio Knin i zasluzan za oslobodenje ostatka HR bar 85%. Njegova definicija je “GLUP”, a za to sta napada zene ga treba uskopit.
  Kako pise u jos jednom komentaru… Puce, pa sta radis sa njima na listi???

  14
Back to top button