Vijesti

Policijski bilten – provala u stan u Sinju

Nepoznati počinitelj je jučer provalio u stan na području Sinja, kojom prilikom je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna. Traga se za počiniteljem i otuđenim predmetima.

Osumnjičena za počinjenje razbojništva

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom. Utvrđena je sumnja da je 4. siječnja, zajedno s još jednom osobom, počinila razbojništvo u kiosku u Velebitskoj ulici u Splitu. Protiv nje je podnesena kaznena prijava, a za drugim počiniteljem se traga.

35-godišnjak osumnjičen za oštećenje tuđe stvari

Policijski službenici Policijske postaje Omiš su dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, za kojeg je utvrđena sumnja da je 30. siječnja oštetio inventar ugostiteljskom objektu u mjestu Tugare, pri čemu je počinjena materijalna šteta u iznosu od 8500 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

U Policijskoj postaji Trogir je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je od 29. prosinca 2018. do 5. veljače 2019. iz trgovina na trogirskom području, u pet navrata otuđio više boca alkoholnih pića, ukupne vrijednosti oko 4500 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Povezani članci

Back to top button