Vijesti

Policijski bilten – provala u stan u Sinju

Nepoznati počinitelj je jučer provalio u stan na području Sinja, kojom prilikom je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna. Traga se za počiniteljem i otuđenim predmetima.

Osumnjičena za počinjenje razbojništva

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom. Utvrđena je sumnja da je 4. siječnja, zajedno s još jednom osobom, počinila razbojništvo u kiosku u Velebitskoj ulici u Splitu. Protiv nje je podnesena kaznena prijava, a za drugim počiniteljem se traga.

35-godišnjak osumnjičen za oštećenje tuđe stvari

Policijski službenici Policijske postaje Omiš su dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, za kojeg je utvrđena sumnja da je 30. siječnja oštetio inventar ugostiteljskom objektu u mjestu Tugare, pri čemu je počinjena materijalna šteta u iznosu od 8500 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

U Policijskoj postaji Trogir je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je od 29. prosinca 2018. do 5. veljače 2019. iz trgovina na trogirskom području, u pet navrata otuđio više boca alkoholnih pića, ukupne vrijednosti oko 4500 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button