Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, dvije prijetnje, oštećenje tuđe stvari, teška krađa, četiri krađe i neovlaštena proizvodnja i promet drogama. U posljednja 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće od kojih dvije s materijalnom štetom.  Jedna osoba je teže ozlijeđena, a dvije lakše.

Izdvajamo:

Sumnjiči se za ubojstvo u pokušaju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda

Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela  ubojstvo u pokušaju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Naime, istog se sumnjiči da je dana 30.07.2020.g. u večernjim satima u Splitu fizički napao dvojicu državljana Velike Britanije i to 18-godišnjaka i maloljetnika , pri čemu je 18-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, a maloljetnik je zadobio lakše tjelesne ozljede (ubod oštrim predmetom). Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje gore navedenih kaznenih djela  23-godišnjak priveden pritvorskom nadzorniku.

Pronađeno i oduzeto više vrsta droge

Jučer, dana 05.08.2020.godine policijski službenici Policijske postaje Omiš dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Naime, 36-godišnjaka se sumnjiči da je dana 05.08.2020.g. zatečen u neovlaštenom posjedu 4 grama amfetamina, 1 grama marihuane i 6 komada tableta ecstasy, a tijekom kriminalističkog istraživanja kod istog je pronađeno i oduzeto još 85 komada tableta ecstasy, 7 komada sličica LSD-a, 2 grama marihuane, 134 grama nepoznate praškaste materije te digitalna vaga za precizno mjerenje. Zbog sumnje u počinjenje gore navedenog kaznenog djela protiv 36-godišnjaka  podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Jučer, 05.08.2020.godine Policijski službenici Policijske postaje Hvar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakinjom, 29-godišnjakinjom i 25-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. Naime, spomenuti trojac se sumnjiči da su dana 03. i 04.08.2020.g. izvršili krađu nakita iz prodajno-izložbenog prostora u Hvaru te time počinili štetu od 20 tisuća kuna, a tijekom kriminalističkog istraživanja kod istih je pronađen i oduzet nakit te je vraćen vlasnicima.      Zbog sumnje u počinjenje gore navedenog kaznenog djela protiv 53-godišnjakinje, 29-godišnjakinje i 25-godišnjakinje podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Razbojništvo

Jučer, 05.08.2020.godine izvršeno je kazneno djelo razbojništva na štetu 20-godišnjeg francuskog državljanina, a prema njegovoj izjavi izvršeno je od strane stranih državljana, na način da su ga za sada nepoznate tri muške osobe okružile na ulici te mu je jedan od njih otuđio mobitel i ručni sat. Kriminalističko istraživanje u tijeku.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button