Vijesti

Policijski bilten SDŽ

Sumnjiči se za iznudu

 Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je 26. rujna na kaštelanskom području  upravljajući motociklom zapriječio put kombi  vozilu u kojemu su se  nalazile tri osobe 20-godišnjakinja i dvojica maloljetnika. Kada su izašli iz vozila odgurivao ih je i udarao, te je tom prilikom  maloljetnik zadobio lakše ozljede. Nadalje, uz prijetnje fizičkim napadom prisilio je 20-godišnjakinju  i maloljetnika da mu predaju  razne strojeve i prevezu do njegove kuće. Po provedenom kriminalističkom istraživanju protiv njega  je podnesen optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i  kaznena  prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Iznuda nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom koji se sumnjiči da je 25. rujna u poslijepodnevnim satima u Solinu narušavao javni red u ugostiteljskom objektu, te vrijeđao, prijetio i fizički napao   policijske službenicima službenike koji su uredovali. Uhićen je i uz uporabu sredstava prisile  doveden je  u službene prostorije policije. Pružena mu je liječnička pomoć, te konstatirane lakše ozljede. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prisla prema službenoj osobi doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno je  kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom. Sumnjiči se da je 27. rujna na širem vrgoračkom području  tjelesno napao  32-godišnjakinju koja je  prema početnim informacijama zadobila lakše ozljede. Po provedenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu   zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Tjelesna ozljeda.

Informacija

Jutros oko 06.00 sati zaprimljena je dojava da je u Kaštel Lukšiću u parkiranom automobilu preminula muška osoba. Na mjestu događaja izvršiti će se očevid, a prema za sada dostupnim informacijama nema sumnje u kazneno djelo.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button