Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Sažetak u protekla 24 sata

 Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena su dva oštećenje tuđe stvari, teška krađa i  krađa .

U posljednja 24 sata evidentiran su četiri  prometne nesreće od kojih dvije s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a dvije  lakše ozlijeđene.

Otuđen novac i nakit

 Jučer je zaprimljena je prijava krađe  iz prostorija kuće na vrgoračkom području. Tom prilikom je otuđena razna tehnika i nakit, a počinjena  materijalna šteta se cijeni na oko 20 tisuća kuna. U tijeku su policijski izvidi.

Sumnjiči se za krivotvorenje službene ili poslovne isprave 

Dovršeno je kriminalističko istraživanje  nad 43-godišnjakinjom. Utvrđena je sumnja da je kao zaposlenica trgovačkog društva u studenom 2018. godine uputila nadležnom ministarstvu zahtjeve za izdavanje dopusnica za održavanje programa izobrazbe  za pomorce, te u dopuni zahtijeva sačinila ugovore o djelu koje je vlastoručno potpisala u ime više predavača i direktora društva bez njihova znanja i odobrenja. Zbog sumnje da je počinila navedeno kazneno  djelo protiv nje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Povezani članci

Back to top button