Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Sažetak u protekla 24 sata

 Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, dva oštećenja tuđe stvari, teška krađa  i dvije krađe.

U posljednja 24 sata evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih tri s materijalnom štetom. Jedna osoba je zadobila  teže i jedna lakše tjelesne ozlijede.

Sumnjiči se za prijetnju policijskom službeniku

 Policijski službenici PP Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom i 24-godišnjakom koji se sumnjiče da su  29.travnja u ugostiteljskom objektu u Kaštel  Sućurcu narušavali javni red i mir  kojom prilikom su  lakše ozlijeđene dvije osobe. Uhićeni su i dovedeni u službene prostorije i zadržani do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a prilikom policijskog postupanja spomenuti 56-godišnak je prijetio policijskom službeniku. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 56-godišnjak je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, dok će se protiv 24-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje prekršaja podnijeti  optužni prijedlog.

Sumnjiče se za više krađa na splitskom području

Policijski službenici I. PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji se sumnjiči da je na splitskom području tijekom prosinca 2021 i siječnja 2022  u šest navrata iz trgovina otuđio razne cigarete. U svezi kaznenog djela krađe protiv njega je podneseno  posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, policijski  službenici II. PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom koji se sumnjiči da je u četiri navrata  tijekom veljače i ožujka iz trgovina na splitskom području otuđio razne kozmetičke proizvode. U svezi kaznenog djela krađe protiv njega je podneseno  posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Provala u vozilo u Splitu

Tijekom 30.4/01.5 u solinskoj ulici u Splitu provaljeno je u teretno vozilo. Tom prilikom je otuđen novac. Policijski izvidi su u tijeku.

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button