Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, tri prijetnje, računalna prijevara, prijevara, oštećenje tuđe stvari i sedam krađa.
U posljednja 24 sata evidentirano je deset prometnih nesreća od kojih četiri s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a osam osoba je lakše ozlijeđeno.

Izdvajamo:

Zadobili ozljede

Jučer je liječnička pomoć pružena dvojici maloljetnika koji su istog dana ozlijeđeni u sukobu na ulici u Splitu. Jedan je zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je drugi zadobio ozljedu nosa što je okarakterizirano kao teška tjelesna ozljeda. U tijeku je kriminalistički istraživanje

Oštećen prijevarom

Zaprimljena je prijava 29-godišnjaka da je oglasio prodaju artikla nakon čega ga je kontaktirao potencijalni kupac s kojim je dogovorio prodaju. Tom prilikom je zaprimio mail s poveznicom da izvrši uplatu kako bi se realizirala kupovina, što je i napravio međutim tada je shvatio da je prevaren jer mu je s račina skinuto još nekoliko stotina kuna. Na okolnosti događaja provodi se kriminalističko istraživanje.

Dovršen očevid požara na terasi ugostiteljskog objekta

Jučer je obavljen očevid požara koji je izbio istog dana oko 4 sata na terasi ugostiteljskog objekta u Marmontovoj ulici u Splitu. Utvrđena je sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen, te je počinjena znatna materijalna šteta. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Smrtno stradavanje na Šolti

Jučer oko 15 sati u uvali Maslenica na otoku Šolti prema prikupljenim saznanjima prilikom ronjenja pozlilo je 62-godišnjakinjoj državljanki Francuske koja je prevezena na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu gdje je preminula. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo je prevezeno na obdukciju.

Traže se očevici prometne nesreće u Splitu

Dana 23.svibnja 2022.godine oko 21,30 sati u Splitu, na kolniku ulice Kralja Stjepana Držislava (Lovrinac) dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila.
Molimo očevice ove prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81 osobno ili na brojeve telefona: 021 504 010 ili 021 504 036.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button