Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU Splitsko-dalmatinske zabilježen je pronalazak droge, tri prijetnje, teška tjelesna ozljeda, pet oštećenja tuđe stvari, teška krađa i krađa.

U posljednja 24 sata evidentirano je jedanaest prometnih nesreća od kojih je šest s ozlijeđenim osobama. Jedna osoba je teže i šest je lakše ozlijeđeno.

Izdvajamo:

U sukobu dvojice muškaraca, jedan teško ozlijeđen

Sinoć oko 21 sat u Splitu u dvorištu ispred zgrade verbalno i fizički su se sukobili 34-godišnjak i 42-godišnjak pri čemu su obojica zadobili ozljede i u bolnici im je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je 34-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede dok je 42-godišnjak zadobio teže tjelesne ozljede. Kriminalističko istraživanje nad obojicom je u tijeku.

Pronađena marihuana

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom. U sklopu istraživanja je obavljena pretraga stana kojeg koristi u Makarskoj te je pronađeno i oduzeto 113 g marihuane, 5,2 g kokaina i digitalna vaga. Protiv spomenute je podnijeta kaznena prijava sukladno čl. 190. st.2. Kaznenog zakona, Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Dovršeno kriminalističko istraživanje nakon sudara skutera na moru

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom državljankom Slovačke koja je upravljala jednim od skutera koji su se prethodni dan u Kaštelanskom zaljevu sudarili na moru pri čemu je 25-godišnjakinja, vozačica drugog skutera zadobila teže tjelesne ozljede. Sumnjiči se kako je počinila kazneno djelo iz čl. 225. st.3. Kaznenog zakona, Ugrožavanje posebnih vrsta prometa, te protiv nje slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem.

Povezani članci

Back to top button