Vijesti

Policijski bilten SDŽ

Sklopila ugovore o pretplati bez znanja oštećenih

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevare i zlouporabe osobne isprave. Naime, istu se sumnjiči da je tijekom mjeseca srpnja bez znanja i odobrenja oštećenih 42-godišnjaka i 19-godišnjaka, a zlorabeći osobne isprave, ugovorila osam preplata za mobitele. Procijenjena materijalna šteta iznosi oko 30 tisuća kuna. Zbog sumnje u počinjenje gore navedenih kaznenih djela protiv 42-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Sumnjiče se za krađe iz prodajnog centra

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. Naime, iste se sumnjiči da dva puta, i to dana 11. kolovoza i 18. kolovoza iz prodajnog centra na području Trogira otuđili alkoholna pića, auto kozmetiku i druge artikale pri čemu su oštetili trgovačko društvo za iznos od oko 25 tisuća kuna. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je spomenuti 19-godišnjak, sam, dana 11. kolovoza iz prodajnog centra na području Trogira otuđio više kompleta dječjih kocki za slaganje u vrijednosti oko 3 tisuće kuna. Zbog sumnje u počinjenje gore navedenih kaznenih djela protiv 19-godišnjaka i 25-godišnjaka će biti podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi

Nastavno na događaj o kojem smo jučer izvijestili, policijski službenici Policijske postaje Hvar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj te prekršaja opisanog u čl.10 Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisilile prema službenoj osobi danas tokom dana biti će predan pritvorskom nadzorniku, a zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl.10 Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji biti će podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button