Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, tri prijevare, dva oštećenja tuđe stvari, drska krađa i krađa.
U posljednja 24 sata evidentirano je trinaest prometnih nesreća od kojih je sedam s materijalnom štetom. Dvije osobe su teže i šest osoba je lakše ozlijeđeno.

Ukradena torbica

Sinoć, 14. lipnja 2022.godine, oko 20:30 sati u restoranu na području Trogira nepoznati počinitelj je otuđio žensku torbicu u kojoj se nalazio novac i dokumenti, te je pobjegao iz restorana. Materijalna šteta procjenjuje se na oko tisući i petsto kuna. U tijeku je istraživanje.

Očevid požara na kući u Kaštel Štafiliću

Jučer, 14.lipnja 2022 oko 10:50 sati u Kaštel Štafiliću došlo je do izbijanja požara na krovu zgrade na kojoj su se obavljali radovi. Jedan muškarac je zadobio lakše tjelesne ozlijede i to u vidu oguljotine kože na ruci kada je silazio s objekta. Obavljen je očevid uz nazočnost inspektora zaštite od požara, te je utvrđeno kako je došlo do zapaljenja para smjese zapaljivih tekućina zbog rada klima uređaja. Potpuno ili djelomično je uništeno 7 klima uređaja, solarni panel i instalacije.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button