Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU Splitsko-dalmatinske zabilježeno je pet prijetnji, tri   oštećenja tuđe stvari i  četiri  krađe.

U posljednja 24 sata evidentirano je osam prometnih nesreća od kojih četiri  s materijalnom štetom. Četiri osobe su  lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Provedeno  kriminalističko istraživanje  nad dvije osobe

Policijski službenici I.PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda na štetu  32-godišnjaka u  noći,14. rujna  oko 1 sat  na Trgu Republike u Splitu.

Također,  u sklopu kriminalističkog istraživanja vezano uz navedeni događaj  policijski službenici su dovršili  kriminalističko istraživanje nad  26-godišnjakinjakinjom, te utvrdili sumnju da je  počinila kazneno djelo krađe kada je tog dana  na navedenoj adresi otuđila više komada raznog pića iz vanjskog dijela  ugostiteljskog objekt.

Vezano uz navedena kaznena djela protiv njih će se podnijeti posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Sumnjiči se za šest krađa

Policijski službenici PP Brač dovršili su kriminalističko istraživanje nad  37-godišnjim državljaninom BiH. Sumnjiči se da je   tijekom 13./14. rujna  2021. na području mjesta Bol na Braču počinio ukupno sedam kaznenih djela krađe od kojih jednu u pokušaju. Tom prilikom je otuđio  dva motocikla, jedan bicikl i iz tri  osobna  vozila razne predmete i druge stvari, te pokušao otuđiti motocikl. Kod njega je većina  otuđenih  stvari pronađena i oduzeta, te će se vratiti vlasnicima.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađa, danas tijekom dana dovest   će se policijskom pritvorskom nadzorniku.

Povezani članci

Back to top button