Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje, prijevara, računalna prijevara, četiri oštećenja tuđe stvari i  četiri krađe.

U posljednja 24 sata evidentirano je dvanaest prometnih  nesreća od kojih četiri  s materijalnom štetom. Tri osobe su teže, a šest je lakše ozlijeđeno.

Izdvajamo:

Sumnjiči se za požar na Hvaru 

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad  23-godišnjakom  provedenim zbog sumnje  da je ostvario obilježja  kaznenog djela  Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti iz  čl. 222. st.3 KZ-a.

Sumnjiči se da je 18. kolovoza 2021. oko 22,30 sata  dok se nalazio na plovilu ispalio signalnu raketu  koja je izazvala požar u uvali  Stupišće  na  otoku Hvaru.

Protiv 23-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku

Sumnjiči se za prijetnje

Policijski službenici PP Brač dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom. Sumnjiči se da je tijekom večeri 18.8. nakon što je doveden u službene prostorije  policije zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Postirama prijetio policijskim službenicima.

Protiv njega  je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Oštećena stabla voćki  

Tijekom kolovoza u mjestu Lovreć  nepoznati počinitelj je u voćnjaku oštetio više stabla raznih  voćki. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button