Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je šest prijetnji, prijevara,  dva oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe, četiri krađe i tri  požara.

U posljednja 24 sata evidentirano je šest prometnih nesreća od  kojih pet s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Oduzeto više od 730 šteka cigareta

Policijski službenici PGP Vrgorac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i  31-godišnjakom kod koji su  prethodno na području mjesta Mijace, dok su se nalazili u osobnom automobilu pronađene i oduzete ukupno 733 šteke raznih cigareta. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njih je,  zbog sumnje da su počinili kazneno djelo izbjegavanje carinskog nadzora, podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici PP Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je tijekom dana 10. studenog na trogirskom području  prijetio, fizički  napao i oštetio mobitel 32-godišnjakinji. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje  kaznenih djela  prijetnja, nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari, predan je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Informacija

Jutros oko 9 sati u kući na području mjesta Blizna Donja pronađen je  muškarac s teškim i po život opasnim ozljedama koji je prevezen u splitsku bolnicu i hospitaliziran je. U službene prostorije policije doveden je muškarac koji se dovodi u svezu s događajem, te je kriminalističko  istraživanje  u tijeku.

 

Povezani članci

Back to top button