Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje,  prijevara, oštećenje tuđe stvari, tri teške krađe i  krađa. U posljednja 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće od kojih su tri s materijalnom štetom, jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Dovršeno više kriminalističkih istraživanja zbog krađe

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjene kaznenog djela krađe. Naime, 19-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom studenog 2020.godine na području Splita u četiri navrata izvršio krađu iz prodavaonice pri čemu je nastala materijalna od oko 6 tisuća kuna.

Dovršen je kriminalističko istraživanje i nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjene kaznenog djela krađe. Istog se sumnjiči da je u dva navrata na području Splita  izvršio krađu iz prodavaonice pri čemu je nastala materijalna od oko 1500 kuna.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjene kaznenog djela krađe. Istog se sumnjiči da je na području Omiša  izvršio krađu iz prodavaonice pri čemu je nastala materijalna od oko 1500 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv dvojice  19-godišnjaka i 22-godišnjaka podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Back to top button