Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje, dvije  teške krađe i požar.

U posljednja 24 sata evidentirane su tri prometne nesreće od kojih jedna s materijalnom štetom. Četiri osobe lakše su ozlijeđene.

Izdvajamo:

Razbojništvo  u Splitu

U Splitu,2. siječnja 2021. u ulici Visoka nepoznati muškarac ušao je u prostorije prodavaonice i uz prijetnju noža od uposlenice otuđio novac, nakon čega je pobjegao. U tijeku su policijski izvidi.

Sumnjiči se za tešku krađu

Policijski službenici I.PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Sumnjiči se da je u noći 31. prosinca 2020. provalio u prostorije  hotela u Splitu  i tom prilikom  otuđio novac i mobitel. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška krađa doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku

Provaljeno u crkvu

Tijekom 2./3. siječnja 2021. nepoznati počinitelj provalio je u prostorije  crkve na području Dicma i tom prilikom otuđio manju količinu novca. U tijeku su policijski izvidi.

Rezultati pojačanih  aktivnosti u prometu

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske od 1. do 4. siječnja 2021.  provedene su pojačane aktivnosti  u prometu. Evidentiran je ukupno 201 prekršaj od čega izdvajamo 5 za alkohol, 48 za prekoračenje  brzine, 39 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva,9 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 4 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i 2 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo. Evidentirano je 9 prometnih nesreća od kojih dvije  s ozlijeđenim osobama. Četiri osobe su lakše ozlijeđene.

Povezani članci

Back to top button