Vijesti

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, dva oštećenje tuđe stvari, dvije teške krađe, krađa i požar.

U posljednja 24 sata evidentirano je osam prometnih nesreća.  Dvije osobe su smrtno stradala. Jedna osoba je teže i jedna lakše ozlijeđena.

Sumnjiči se za izazivanje prometne nesreće

  U odnosu na događaj prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom u Splitu 8.lipnja  2023.godine policijski službenici PPrP Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom provedeno zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu predan je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Otuđen alat i uređaji

 Tijekom provaljeno je  u stambenu zgradu u izgradnji. Tom prilikom je  otuđen električni alat i uređaji. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 15 tisuća eura. Policijski izvidi su u tijeku.

Obavijest o radu upravnih poslova u subotu 10.6.

U subotu 10. lipnja 2023. godine  službenici upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave raditi će sa strankama u vremenu od 7.30 do 13.30 i to za poslove osobnih iskaznica i  putovnica  uključujući i preuzimanje izrađenih isprava.

Kao što znate proglašen je kraj epidemije i svi građani kojima su istekli osobni dokumenti u obvezi su iste izraditi  u roku od 30 dana od objave kraja epidemije radi čega pozivamo građane da dođu ovu subotu u Policijsku upravu i obave potrebne poslove vezano uz osobne dokumente., te napominjemo da se od 13.06.2023.godine isprave koje su istekle za vrijeme proglašene pandemije više ne smatraju važećima.

 

Povezani članci

Back to top button