Vijesti

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, dva oštećenje tuđe stvari, dvije teške krađe, krađa i požar.

U posljednja 24 sata evidentirano je osam prometnih nesreća.  Dvije osobe su smrtno stradala. Jedna osoba je teže i jedna lakše ozlijeđena.

Sumnjiči se za izazivanje prometne nesreće

  U odnosu na događaj prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom u Splitu 8.lipnja  2023.godine policijski službenici PPrP Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom provedeno zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu predan je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Otuđen alat i uređaji

 Tijekom provaljeno je  u stambenu zgradu u izgradnji. Tom prilikom je  otuđen električni alat i uređaji. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 15 tisuća eura. Policijski izvidi su u tijeku.

Obavijest o radu upravnih poslova u subotu 10.6.

U subotu 10. lipnja 2023. godine  službenici upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave raditi će sa strankama u vremenu od 7.30 do 13.30 i to za poslove osobnih iskaznica i  putovnica  uključujući i preuzimanje izrađenih isprava.

Kao što znate proglašen je kraj epidemije i svi građani kojima su istekli osobni dokumenti u obvezi su iste izraditi  u roku od 30 dana od objave kraja epidemije radi čega pozivamo građane da dođu ovu subotu u Policijsku upravu i obave potrebne poslove vezano uz osobne dokumente., te napominjemo da se od 13.06.2023.godine isprave koje su istekle za vrijeme proglašene pandemije više ne smatraju važećima.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button