Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje, dvije prijevare, tri računalne prijevare, tri oštećenja tuđe stvari i tri teške krađe.

U posljednja 24 sata evidentirano je dvanaest prometnih nesreća od kojih je u tri nesreće jedna osoba teže dok su tri lakše ozlijeđene.

Izdvajamo:

Pronađena marihuana

Policijski službenici Postaje prometne policije i Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Naime, jučer su policijski službenici obavljajući kontrolu prometa u Splitu zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao spomenuti kada su u vozilu uočili pakiranu marihuanu. Muškarac je uhićen te su policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli istraživanje u sklopu kojeg su obavili pretragu vozila te je pronađeno ukupno 1522 g marihuane.

Protiv spomenutog 22-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl. 190.st.2. Kaznenog zakona.

Sumnjiči se za 13 krađa

Policijski službenici Druge policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom. Sumnjiči se da je počinio u razdoblju od posljednjih pet mjeseci 13 krađa i to u dvije krađe u noćnom klubu na području Bačvica otuđivši novčanik i mobitel, potom šest krađa na plaži Bačvice i Firule otuđivši mobitele, torbice i ruksake, tri krađe u prodavaonicama u Splitu u kojima je otuđio naočale i parfeme, u trajektnoj luci krađu novčanika i z ruksaka i jednu krađu ruksaka iz apartmana. Ukupna pričinjena šteta iznosi nešto više od osam tisuća eura. Po dovršenom istraživanju je podnijeto posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button