Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, teška tjelesna ozljeda, oštećenje tuđe stvari i sedam požara.

U posljednja 24 sata evidentirano je jedanaest prometnih nesreća, u dvije prometne nesreće dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozlijede.

Oduzet kokain

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su još jedno kriminalističko istraživanje vezano uz neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, u petak, 26. siječnja 2024.godine temeljem naredbe suda policijski službenici su obavili pretragu stana i prostorija tijekom kojih je 39-godišnji muškarac policijskim službenicima predao ukupno 126,2 grama kokaina i 9,3 grama marihuane. Policijski službenici su uhitili 39-godišnjaka, doveli ga u službene prostorije i nad njim je provedeno istraživanje. Uz drogu koja je bila spakirana u nekoliko plastičnih vrećica, od 39-godišnjaka je oduzeta i digitalna vaga za precizno mjerenje na kojima su se nalazili bijeli tragovi nalik na drogu, te novac.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 39-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te će protiv njega nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu biti podnesena kaznena prijava.

Zadobio tešku tjelesnu ozljedu prsta

Jučer, 28. siječnja 2024.godine u bolnici je pružena liječnička pomoć 31-godišnjem muškarcu, državljaninu Crne Gore koji je  zadobio tešku ozljedu prsta na ruci. Nakon pružene liječničke pomoći nije bilo potrebe za daljnjim zadržavanjem muškarca u bolnici. Prema navodima oštećenog i iz do sada utvrđenih činjenica, za vrijeme dok je oštećeni zajedno s još nekoliko osoba bio na terasi restorana u centra garada u Splitu, pristupilo im je nekoliko njima nepoznatih osoba koji su napali samo oštećenog, nakon čega su pobjegli.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button