Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena su dva  oštećenja tuđe stvari i šest  krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je šest  prometnih  nesreća od kojih tri  s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Pronađen speed i marihuana

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko  istraživanje nad 32-godišnjakom  koji je prethodno  zatečen  na području Kaštela.  Od njega su  oduzete ukupno  četiri PVC vrećice ukupne mase 29,4 grama speeda, četiri PVC vrećice s ukupno  9,7 grama marihuane i  digitalna vaga. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Zadobili ozljede

U noći 8. Svibnja oko  04,35  na području Zente  došlo je do narušavanja javnog reda i mira, a potom i sukoba u kojem su fizički napadnuta dvojica 27-godišnjaka. Pružena im je liječnička pomoć, te su prema informacijama kojima za sada raspolažemo  lakše ozlijeđeni. Policijski  izvidi u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja su u tijeku.

Povezani članci

Back to top button