Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – 21-godišnjak otuđio gorivo i razne artikle u vrijednosti oko 27 tisuća kuna

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, tri prijevare, računalna prijevara, pet oštećenja tuđe stvari, četiri teške krađe, tri krađe i požar.

U posljednja 24 sata evidentirano je šest prometnih nesreća od kojih četiri s materijalnom štetom. Dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Sumnjiči se za krađe

 Policijski službenici PP Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je na kaštelanskom području  tijekom travnja i svibnja počinio dva kaznena djela krađe.

Naime, utvrđena je sumnja da je iz radnog stroja u vlasništvu poduzeća otuđio gorivo, te iz skladišta poduzeća otuđio razne artikle. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 27 tisuća kuna, te će se protiv njega je u svezi navedenih kaznenih djela podnijeti posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Zaplijenjena droga

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom.Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi na splitskom području. Tom prilikom je pronađeno i  oduzeto 5 pvc vrećica s ukupno 18 grama droge heroin. Po provedenom kriminalističkom istraživanju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv nje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kod kojega je također na splitskom području, obavljenom pretragom stana i drugih prostorija koje koristi pronađeno i oduzeto 36,6 grama  droge speed, te je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv njega podnesena kaznena nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button