Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su dovršili kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Temeljem naloga, jučer su obavili pretragu njegovog stana na području Splita, kojom prilikom su pronašli 46 grama heroina, pakiranog u 102 pvc vrećice, 1,5 grama marihuane, digitalnu vagu za precizno mjerenje i 42 komada streljiva kalibra 9 mm.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu i optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

Osumnjičeni za provalu

U Policijskoj postaji Makarska je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom i 27-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da su 3. srpnja provalili u stan i ostavu u ulici Kipara Meštrovića u Makarskoj, kojom prilikom je otuđio televizor, alat i druge predmete. Protiv njih je podnesena odgovarajuća kaznena prijava.

Drska krađa na ulici

Jučer u 10.50 sati nepoznati počinitelj je s leđa prišao 85-godišnjaku, te mu otrgnuo i otuđio torbu s novcem i dokumentima. Za njim se traga.

Povezani članci

Back to top button