Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, četiri prijetnje, pronevjera, četiri oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe i trinaest krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježena je 21 prometna nesreća od kojih 3 s ozlijeđenim osobama. Tri osobe su teže i jedna je lakše ozlijeđena.

Izdvojeno:

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom koji se sumnjiči kako je 19/20. srpnja u Kaštel Starome, iz dvorišta poduzeća otuđio dvije bicikle u vrijednosti 27 tisuća kuna. Bicikle su oduzete od spomenutog kako bi bile vraćene oštećenom. Podnijeto je posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Razbojništvo

Jučer, iza ponoći u Splitu, ispred unajmljenog apartmana nepoznati mlađi muškarac je prišao državljaninu i državljanki Nizozemske te prijeteći im nožem zatražio i otuđio novac. Traga se za počiniteljem.

Teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Jučer oko 13.30 na otoku Braču, na DC-113, došlo je do prometne nesreće kada je 49-godišnji državljanin Nizozemske upravljajući četverociklom na kojem je s njim bila 52-godišnja suvozačica, također državljanka Nizozemske, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao na dio kolnika namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera. U tom je trenutku  prednjim lijevim dijelom četverocikla udario u prednju lijevu stranu osobnog vozila kojim je upravljao 34-godišnjak. Nakon pružene liječničke pomoći, 49-godišnjaku je utvrđena teška tjelesna ozljeda dok je 52-godišnjakinji utvrđena teška ozljeda u predjelu glave, kvalificirana kao opasna po život. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Provaljeno u više bungalova

Jučer oko podneva u mjestu Baška Voda provaljeno je u četiri bungalova u sklopu kampa iz kojih je otuđen domaći i strani novac, te nakit. Vlasnicima je pričinjena veća materijalna šteta. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Povezani članci

Back to top button