Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, utaja, četiri oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe i deset krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je petnaest prometnih nesreća. Dvije osobe su teže i šest je lakše ozlijeđeno.

Izdvojeno:

Razbojništvo

Noćas oko ponoći u Omišu, u ugostiteljskom objektu nepoznati muškarac je prijeteći nožem  prema dvjema zaposlenicama otuđio novac. Traga se za počiniteljem.

Rano jutros, nešto poslije 6.00 sati primljena je dojava kako je u Splitu u prodavaonicu ušao nepoznati muškarac koji je prijeteći nožem prema zaposlenici otuđio  novac iz kase. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Sumnjiči se za razbojništvo

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije koji se sumnjiči da je 19. srpnja u Bolu fizički napao državljanku Rusije i otuđio joj s vrata zlatnu ogrlicu. Kako smo već izvijestili oštećena 47-godišnja državljanka Rusije je pri tome zadobila lakše tjelesne ozljede. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništva predan je pritvorskom nadzorniku.

Sumnjiči se za nanošenje teške tjelesne ozljede

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom koji se sumnjiči da je 26. srpnja u Solinu fizički napao 63-godišnjaka kojem je kako smo prethodno izvijestili u bolnici utvrđena teška tjelesna ozljeda ruke. Protiv 67-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Sumnjiči se za krađu bicikla

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom koji se sumnjiči da je jučer ujutro u Splitu u Domaldovoj ulici otuđio bicikl vrijedan pet tisuća kuna. Protiv spomenutoga je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo krađe.

Dovršeno kriminalističko istraživanje za krađe u prodajnom centru

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom koji se sumnjiči da je u 11. srpnja ove godine u dva navrata u Splitu u prodajnom centru otuđio razne artikle ukupne vrijednosti nešto veće od jedanaest tisuća kuna. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo

Povezani članci

Back to top button