Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježen je pronalazak droge, dva razbojništva, dvije prijetnje, računalna prijevara, sedam oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe i šest krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je šest prometnih nesreća. Jedna osoba je teže i tri su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Pronađena droga

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Hvar u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom. U sklopu istraživanja obavljena je pretraga stana kojeg spomenuti koristi u Hvaru. Pronađeno je   3 g kokaina i 129 g marihuane pakirane u više pvc vrećica. Protiv 40-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Razbojništvo

Jučer su u Supetru zabilježena dva razbojništva. Naime, oko 13,00 sati, u prodavaonicu je ušao nepoznati muškarac koji je prijeteći nožem prema zaposlenici otuđio novac. Potom je u večernjim satima, oko 19.50 u ugostiteljski objekt ušao muškarac koji je također prijeteći nožem otuđio novac. Nedugo potom uhićen je muškarac koji se dovodi u vezu s oba razbojništva i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Pokušaj razbojništva

Sinoć je na području Splita u Bregovitoj i Žrnovničkoj ulici prišao nepoznati muškarac stranim državljanima i prijeteći nožem pokušao im uzeti novac u čemu nije uspio. Provodi se kriminalističko istraživanje nad jednom osobom.

Narušavanje javnog reda i mira u Trogiru

Jutros oko 3.30 sati u Gradskoj ulici u Trogiru došlo je do fizičkog sukoba nekoliko muškaraca. Policijski službenici su nakon zaprimljene dojave o narušavanju javnog reda i mira, izašli na teren, u  blizini zatekli dva strana državljanina od koji je 41-godišnji državljanin Velike Britanije odbio liječničku pomoć, dok je drugi stranac, 29-godišnji državljanin Novog Zelanda nakon pregleda liječnika upućen u splitsku bolnicu na dodatan pregled. U tijeku je kriminalističko istraživanje događaja.

Povezani članci

Back to top button