Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, tri prijetnje, sedam oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe i šest krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je četrnaest prometnih nesreća. Jedna osoba je teže i pet je lakše ozlijeđeno.

Izdvojeno:

Sumnjiči se za razbojništva

Policijski službenici Policijske postaje Brač i Policijske postaje Omiš proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom koji je, kako smo jučer izvijestili, uhićen prethodnu večer, 30. srpnja u Supetru, nakon što je dojavljeno razbojništvo u ugostiteljskom objektu. Naime, sumnjiči se kako je u ugostiteljskom objektu prišao djelatnici i prijeteći nožem otuđio iz kase 1500 kuna. Prilikom uhićenja kod spomenutoga su pronađeni nož i otuđeni novac. Nadalje se sumnjiči kako je isti dan, oko 13.00 sati u Supetru, ušao u prodavaonicu i na isti način otuđio novac. Nadalje, provedenim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je dana 29. srpnja oko 22.30 u Omišu pokušao otuđiti novac prijeteći nožem djelatnici kioska. Kada je djelatnica počela glasno vikati odustao je i pobjegao.  Iste večeri, oko 23.00 u Omišu, ušao je u ugostiteljski objekt i prijeteći nožem prema dvjema djelatnicama otuđio 500 kuna. Uz kaznenu prijavu za kaznena djela razbojništva predan je pritvorskom nadzorniku.

Zadobila tešku tjelesnu ozljedu

Jučer rano ujutro u Splitu, prilikom pokušaja ulaska u taxi vozilo, 20-godišnju državljanku Norveške, nepoznati muškarac je odgurnuo i udario da bi ušao u taxi prije nje. Oštećena djevojka je zatražila liječničku pomoć i utvrđena joj je teška tjelesna ozljeda u vidu frakture nosa. U tijeku je traganje za počiniteljem.

Provala u prodavaonicu

Tijekom noći 30/31. srpnja u Segetu Donjem provaljeno je u prodavaonicu iz koje je otuđena veća količina cigareta, alkoholnog pića i novac. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close