Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježen je požar, pokušaj razbojništva, dvije prijetnje, prijevara, računalna prijevara, pet oštećenja tuđe stvari, dvije utaje, tri teške krađe i osam krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je trinaest prometnih nesreća. Jedna osoba je smrtno stradala dok su tri lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Otuđila novac iz kuće

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom. Sumnjiči se za krađu 108 tisuća kuna iz obiteljske kuće na Velikom Drveniku. Spomenuta je od strane starijeg bračnog para bila angažirana za pomoć u kući pri čemu je iskoristila njihovo povjerenje te za vrijeme njihove odsutnosti otuđila iz kase domaći i strani novac. Protiv nje je podnijeta kaznena prijava za krađu.

Požar u kući

Jutros oko 2.30 sati, u mjestu Bogdanovići, izbio je požar u kuhinji u prizemlju kuće.  U trenutku požara u kući se nalazilo deset  državljana Njemačke, koji su ugasili požar do dolaska vatrogasaca. Nitko nije ozlijeđen. Izgorjeli su kuhinjski elementi i instalacije. Materijalna šteta se cijeni na iznos više desetaka tisuća kuna. Jutros se obavlja očevid.

Provala u kamp kućicu

Jučer tijekom dana u Baškom polju je provaljeno u kamp kućicu odakle je otuđen domaći i strani novac. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Povezani članci

Back to top button