Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, tri oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe i tri krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je šest  prometnih  nesreća od kojih četiri s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Sumnjiči se za lažno prijavljivanje kaznenog djela

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad   41-godišnjim državljaninom Finske. Sumnjiči se da je  lažno prijavio da  je na njegovu štetu počinjeno kazneno djelo, odnosno da su ga 5. svibnja na  ulici u Trogiru napala dvojica nepoznatih muškaraca i od njega otuđili vrijedan nakit. Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom i maloljetnicom koje su prethodno, 8. svibnja  zatečene od strane policijskih službenika kada su na ulici u Trogiru pokušale otuđiti  stvari iz ruksaka državljanina Južne Koreje.  Protiv maloljetnice će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 21-godišnjakinja uz kaznenu prijavu dovedena policijskom pritvorskom nadzorniku

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button