Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, dva  oštećenje tuđe stvari, razbojnička krađa, prijevara, tri teške krađe i šest krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je pet prometnih nesreća od kojih tri s materijalnom štetom. Dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Rezultati pojačanih  aktivnosti u prometu za vikend 

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti  u prometu. Evidentirano je ukupno 497 prekršaja od čega izdvajamo 34 za alkohol, 108 za prekoračenje  brzine, 63 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 13 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 2 zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje,6 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo i 1 zbog zabrane upravljanja.

Evidentirano je 17 prometnih nesreće od kojih 7 s materijalnom štetom.  Jedna osoba je teže i sedam  osoba je lakše ozlijeđeno.

Zadobio ozlijede

U subotu, 17. kolovoza oko 6.20 na  ulici Trg Gaje Bulata u Splitu došlo je do narušavanja javnog reda i mira kojom prilikom je 32-godišnjaka  koji je pokušao smiriti sukob  za sada nepoznati muškarac udario u glavu  Zadobio je tešku tjelesnu ozljedu ( frakturu kosti  lica). Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Provala u stan u Splitu

Tijekom  dana 17. kolovoza   nepoznati počinitelj provalio je u prostorije stana u Teslinoj ulici u Splitu. Otuđio je nakit i novac. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 70 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.

Razbojnička krađa u Kaštelima

Jučer tijekom jutra u Kaštel Sućurcu u prostorije trgovine ušao je nepoznati muškarac. Nakon što je otuđio nekoliko šteka cigareta odgurnuo je uposlenicu koja ga je pokušala zaustaviti, a potom pobjegao. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a  policijski izvidi su u tijeku.

Povezani članci

Back to top button