Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, prijetnja, četiri  oštećenja tuđe stvari,  četiri teške krađe i  deset krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je četrnaest prometnih nesreća od kojih pet s materijalnom štetom. Jedna  osoba je teže, a trinaest lakše ozlijeđeno.

Izdvojeno:

Razbojništvo u Splitu

Jučer je zaprimljena prijava da je u noći 22. kolovoza oko 1 sat u ulici  Domovinskog rata u Splitu nepoznati muškarac prišao  dvjema osobama, državljanima Poljske i uz prijetnju  drvenim predmetom otuđio novac. Policijski izvidi su u tijeku.

Sumnjiče se za tešku krađu

Policijski službenici PGP Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i 19-godišnjakom. Sumnjiče se da su zajedno,  tijekom siječnja 2019. god, u mjestu Lokvičići provalili u prostorije obiteljske kuće kojom prilikom je otuđen razni električni alat , te  u mjestu Grubine provalili u  ugostiteljski objekt   odakle je otuđen novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 5 tisuća kuna, a protiv njih je zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button