Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje, četiri oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe od kojih je jedna u pokušaju i deset krađa.
U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je sedamnaest prometnih nesreća, od kojih osam s materijalnom štetom. Deset osoba je teško, a jedna je lakše ozlijeđena.

Izdvojeno:

Provala u stan

Nepoznati počinitelj je jučer provalio u stan u Klisu, te otuđio novac, nakit i druge predmete. Materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna. Za počiniteljem i otuđenim predmetima se traga.

Provedena akcija “Faktori rizika”

Prema prethodnoj najavi, jučer od 12 do 15 sati, na prometnicama na području PU splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu pod nazivom “Faktori rizika”. Radi se o preventivno-represivnoj akciji koja je posebno usmjerena na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom najtežih prometnih nesreća. Tom prilikom je evidentirano 98 prekršaja, od kojih se 47 odnosi na prekršaje brzine, 12 na nekorištenje sigurnosnih pojaseva u vozilima, 10 na korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, a 2 na nekorištenje zaštitne kacige za vrijeme vožnje na motociklu.

Povezani članci

Close