Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, teška krađa, šest krađa, te požari na vozilu i skladištu.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je pet prometnih nesreća, od kojih tri s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Kod 29-godišnjaka pronađena droga

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su proveli kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Jučer su temeljem naloga obavili pretragu stana u Splitu, kojom prilikom je pronađeno 57 komada tableta ecstasy, 35 grama marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Osumnjičen za krađe bicikala

Policijski službenici Policijske postaje Trogir su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 31. kolovoza i 2. rujna u Seget Vranjici, otuđio dva bicikla vrijedna 4000 kuna, u vlasništvu dvoje njemačkih državljana. Bicikli su pronađeni i vraćeni vlasnicima, a protiv 18-godišnjaka je podnesena odgovarajuća kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Back to top button